De Lederzaak bestaat al meer dan 75 jaar in Gent en wordt al bijna 30 jaar uitgebaat door de broers Guy & Stanny Reyné. In 1998 besloten ze met de speciaalzaak te verhuizen van het pand gelegen op de Kraanlei naar het ruimere en beter te bereiken gebouw in de Nederkouter 121 te Gent.

 

Onze lederzaak heeft een groothandel die onder andere de  schoenwinkels bevoorraad met zolen en onderhoudsproducten voor lederwaren en schoenen.  U kan ook bij ons terecht voor specifieke materialen zoals solventen, werktuigen , machines, rubber, fournituren . . . en LEDER.

 

In ons atelier worden allerlei lederwaren gemaakt zoals werktassen, schorten, riemen, kussens, bureau-onderleggers en zoveel meer, naar eigen ontwerp of op aanvraag van de klant of bedrijf. Wij herstellen en overtrekken zetels en stoelen in leder of stof.

 

Onze winkel heeft een uitgebreid gamma van luxe lederwaren o.a. boekentassen & herentassen, stads-tasjes en kleine lederwaren van de merken Leonhard Heyden, Chiarugi, Visconti e.a. alsook winter pantoffels en wanten van de merken Shepherd & Dents. 

We hebben een ruim aanbod Engelse herenschoenen van de merken Church's, Cheaney,

Barker en  Sanders & Sanders.

75 jaar      leder       Gent